Turvalist liiklemist! Targutused ja õpetused.

Kõik mis ei mahu teiste teemade alla

Moderaatorid: 760GLE, Igor, Leho, bronec

Tanel313
Kõva postitaja
Postitusi: 258
Liitunud: 09 Aug 2016, 15:34

Re: Turvalist liiklemist! Targutused ja õpetused.

PostitusPostitas Tanel313 » 16 Mär 2018, 23:28

Ei ole isiklikku probleemi, rumalaid inimesi on kõikjal ja maailmaparandajat (erinevalt teemaalgatajast) minust pole. Lihtsalt väikesele inimesele marginaalse võimu kätte andmine lõpeb teinekord piinlikult, tuleb tõdeda.

vellolasman@hot.ee
Foorumlane
Postitusi: 88
Liitunud: 01 Juun 2018, 16:27
Asukoht: Põlva linn.

Re: Turvalist liiklemist! Targutused ja õpetused.

PostitusPostitas vellolasman@hot.ee » 28 Nov 2018, 14:05

ddig kirjutas:Nägin ühte musta värvi V70-t täna enda ees äkkpidurdust tegemas kui tema taha reastumas olin möödasõidu lõpetamisel.

Sisuliselt tegemist tahtliku avariiohtliku olukorra tekitamisega, kui mitte koguni kokkupõrke provotseerimisega.

Huvitab, et kas antud tegelane ka siin keskkonnas toimetab või teab keegi kellega tegemist. Hea meelega võtaks mingi tagasiside, et aru saada, mis selliselt käituva inimese hallolluses toimub. Põhimõtteliselt võiks muidugi ametnikel lasta asjaga tegeleda aga hindan oma aega natuke liiga kalliks, et seda antud juhul avalduse esitamisele raisata.

Sõiduk V70 081BHY, asukoht Pärnusse sissesõit Ikla poolt tulles.

http://www.youtube.com/watch?v=LfA7BVWvbxY

Pardakaamera kuupäev on vale kahjuks :-)

Selliseid möödasõitjaid on pika liiklemise jooksul ikka palju nähtud ja peab ütlema et on ikka mõtlematud need juhid.Juhiload on a.1966.aug. ja tervelt 30a. on K-701-R (kiire kastiga 60km/h)(sellisel pole ei vedrustust ega amorte all,vaid suured rehvid tegi selle töö) roolis oldud ja treileri vedusid tehtud. Ainult traktor juba 15T+tankiveo treiler taga 8T+suurim koorem,mida vedanud 50T tavaliselt 5-30Tja kui nüüd selline põmmpea hakkab sinust mööduma,siis mida mina pean tegema??? Jah olen olnud samas olukorras,sõidab enne ristmikku ette ja siis pidurdab ja kuhu mina pean minema oma massiga,kuidas seisma saada ja mitmed korrad kus kutseline juht,rekkaga teeb sama möödasõitu ja varsti kohe keerab paremale,sest tal oli vaja just sinna minna??? Talviti ka kiilasjääga veetud masinaid,eks katsu siis selliseid rikkujaid sallida. Meil ei olnud VIDEOREGISTRAATOREID,kuid nüüd ma näen,millised juhte on ja pärast teisi sõimama.Kui tee oli tuttav,seda enam ma vaatan et ikka jahupea see möödasõitja,teadsid et kiirusepiirang kohe tulemas(GPS juba hoiatab sind) ja sajab, halva nähtavusega kurv vasakule,ikka vaja mööda ja mööda.Tegelikult näen seda et oled ise liiklushuligaan ja teiste elude ohustaja.

Kasutaja avatar
PorisedRattad
Foorumi veteran
Postitusi: 775
Liitunud: 26 Apr 2018, 07:59
Asukoht: Tallinn

Re: Turvalist liiklemist! Targutused ja õpetused.

PostitusPostitas PorisedRattad » 29 Nov 2018, 08:13

Päris julm pidurdus Volvo poolt :D . Maanteel on sellised asjad päris hirmsad. Eks see instiktiivne pidurdus ilmselt oli.

Hoidke pikivahet ja sõidke sujuvalt ühtlase kiirusega kaasfoorumlased :-D [tanz] :cheers:
XC70 2.5T 2004 154kw


Mine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist