Mõtlesin ka teema siis avada. Tegemist siis 99 a s40 1.8 liitrise mulgumahuga bensiini joova isendiga. Taha tiivale on kleebitud SE reljeefsed tähed ja jõudu peaks arendama 90 kw mida aitab teele kanda manuaalkast. Tegemist on mu esimeste ratastega ja otsutavaks said usaldatav müüja (kauaaegne sõber) ja sobiv hinnaklass. Varustuse poole pealt liigutab igasuug asju elektriga (aknad, peeglid) hoiab ettaantud salongitemperatuuri (kliimaautomaatika) ja kiirust, samuti on pool lehma tapetud minu mugavamaks elamiseks(poolanahk sisu). Istmetes on ka soojendus ning kütusekulu ja välise temperatuuri koha pealt informeerib kompuuter. Sobiv varustusaste ja meeldiv hind ning paindlikud proovivõimalused saidki otsustavaks.
Ajaloo kohta nii palju, et enne tuttavat olnud vist veel 1 omanik ning enne seda olnud IA näidisauto. Hooldused peaksid olema olnud korrapärased ja enne ostu oli vahetult olnud rihma ja õlide ning käigukasti hoovastiku turgutamine. Ise olen avastanud paar asja mis vajavad tegemist teema "värviparandused" ja "99a s40 käikari mure", muide igati viisakas isend lisaks eelmainitud teemadele tahab tagumine parem käsipiduri värk rattajuurest lahti katkumist ja puhastamist, kuna alguses ei jooksnud peale ratta juures olevate jubinate kiilumise tõttu ja peale mõingat puhastamist ja korralikku töötamist ei taha enam maha joosta (diagnoos katku täiesti pulkdadeks, puhasta, määri, kokku).
Samuti on pisipuudusteks tagumise vasaku ukse teise keskluku avamise impulsi olemasolu luku avamiseks ning elektriantenni ajami kulumine, kuid need pole primaarsed hetkel. Edasisi pilte lisan kui klõpsida viitsin ja infot anna kui arengut on.

need siis eelmise omaniku tehtud ja kuulusid enne müüki edastatud piltide hulka. Auto üheks huvitavaks puändiks on see, et vadis ütleb VIN i põhjal tootmisaastaks 2000 kui esman reg passis on 99 okt( mingi netilehe põhjal taolised isendid tootmises 99a maist saati)